Main Page Sitemap

Pris 1 kupong sl


pris 1 kupong sl

30 dagar från första resan på alla Waxholmbolagets båtlinjer i hela skärgården. UL-biljetten är i form av ett kvitto, som du måste ha party city gratis frakt kupong med dig tillsammans med SL Access-kortet för att biljetten ska vara giltig. Du som är under 18 år kan köpa en vanlig 30-dagarsbiljett, eftersom du inte behöver betala för passage-avgiften på Arlanda.

SL, access-korten som gör att du kan ladda på pengar på kortet. För dessa pengar kan du köpa enstaka zonbiljetter. SL -trafiken till rabatterat pris.

För resa över länsgränsen till Bålsta och Gnesta krävs det två extra kuponger utöver själva zonbiljetten. Reser du ibland med fler eller färre kuponger, ändrar du inte din standardresa utan köper en biljett vid de tillfällena bara, läs om det här. Med din standardresa på kortet behöver du bara läsa av ditt kort mot en kortläsare så köps din önskade biljett automatiskt med reskassan. . Kan jag se resehistorik och saldo? Du kan även vända dig till ditt närmsta SL Center för att få hjälp med att skapa en gruppbiljett. . Ja, om du har registrerat ditt SL Access-kort under Mitt SL länk till Mitt SL.se har du förlustgaranti på kortet.


Sitemap